Hirdetés

DC-játékon dolgozik a Warner Bros Montreal, fejlesztőket keresnek

|

A vállalat legújabb álláshirdetései alapján új embereket toboroznak, hogy vagy egy új Batman játékon, vagy valami más DC-s címen dolgozzanak.

Hirdetés

Az Arkham sorozat nagyobb részét a Rocksteady Studios vitte, de a Montreal készítette az Arkham Originst.

Hirdetés

Most újra ez a csapat kapott egy lehetőséget, hogy új képregényes játékon dolgozzon, ehhez pedig több különböző álláshirdetést adott fel. Az egyik Time Warner-es pozíció egy olyan személynek szól, aki a felhasználói igényeket figyeli és segít ezek alapján formálni a játékot, a másik pedig annak, aki ért a nyílt világú AAA címekhez. Valószínűsíthető, hogy az új játék online elemeket is tartalmazni fog.

Mivel a Rocksteady minden bizonnyal egy új Superman játékon dolgozik, logikus lehet, hogy az Arkham Originsszel nagy sikereket elérő WB Montreal kapta az új Batmant.

Egyelőre semmi biztosat nem tudni a Montreal projektjéről, de remélhetőleg hamarosan megosztanak pár infót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)