Hirdetés

A WB Montreal is nyílt világú DC játékon dolgozik?

|

Újabb ok a pletykálkodásra: a csapat vezető dizájnere egy podcastban utalgatott két készülő, még be nem jelentett projektre, amelyek közül az egyik egészen biztosan a DC univerzumban játszódik.

Hirdetés

Love Thy Nerd Podcast Network legutóbbi műsorában felbukkant a WB Montreal (a Batman: Arkham Origins mögött álló stúdió) vezető dizájnere, Osama Dorias, aki lehet, hogy többet mondott, mint kellett volna.

Hirdetés

A beszélgetés közben lazán bedobta, hogy éppen most fejezte be a munkát egy DC Universe "nagy konzolos" játékon, és most egy átment egy teljesen más projekthez a WB Montrealon belül. Azt természetesen nem árulta el, hogy mi ez a DC játék, de azért tippjeink vannak. Az elmúlt hónapokban többször kerültek elő DC karaktereken alapuló akciójátékok: szóltak pletykák Justice League és/vagy Superman címekről is. Ezek bármelyikében érintett lehet a WB Montreal is (a Rocksteady mellett is akár).

A másik játék kapcsán nem említett még annyit sem, hogy DC projektről lenne szó, de még ez sincs kizárva. Izgatottak vagyunk, jó lenne, ha már történne valami hivatalos bejelentés is, mert hónapok óta megy sutyorgás, meg a pletyizés itt a fonóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)