Hirdetés

WCG 2003

|

A 2003-as évben is megrendezésre került a World Cyber Games 2003, melyen természetesen kis hazai csapatunk is képviseltette magát. Több ágban is indultunk, akárcsak korábban. Samu helyszíni tudósítását napi frissítéssel olvashatjátok!

Hirdetés

Hosszú, s nem kevésbé unalmas repülőutat követően (na jó, levetítették a Karib Tenger Kalózai és az Olasz Melót, de ez 10 órára kicsit kevés) sikeresen megvetettük lábunkat Korea földjén. Ha hozzávesszük az Amszterdamig tartó első ugrást (ez 2 óra repülővel), és a buszutat a szállásig (ez is 2 óra volt, igaz busszal, mivel a reptér egy mocsár közepén van a senki földjén) ez nem kis idegpróba.
Az űrtéboly kezdeti jelei csak Szaszán mutatkoztak a repülőút vége felé, szerencsére nem vert meg egy stewardest sem, aki veletlenül hozzáért... :)


A szállás volt már jobb is, egy 18 emeletes szálloda pár szintjére van bezsúfolva mindenki, én és 2 másik team leaderrel osztok meg egy kb. 2 négyzetméteres szobát...

Az idő elképesztő, 25 fok van, ez a legjobb hír, bár éppen ezért a gyakorló gépteremben meg lehet főlni, a gépek meg olvadoznak... :)

Szombaton megvolt a csoportsorsolás, s Warbringeren (Warcraft 3) kivül mindenki jó csoportba került (saját meglátása szerint)


Sikerült jól fényképezkedni, s kis borravalóval azt is sikerült elérni, hogy a WCG kezdőlapjára is felkerüljünk (www.worldcybergames.org - a time to get the wcg2003 felirat mögötti kep... :)

A nagyszerű megnyitó ünnepséget sajna félig elmosta az eső, azért a tüzijáték impresszív volt, meg hát esőköpenyt is kaptunk.

Ma kezdődnek a hivatalos meccsek, de csak Varagh (UT2003) és Warbringer játszik, a többiek a holnapi csoportban vannak.


No minden jót, majd holnap jelentkezem újra.

Update 1

Az első nap nem hozott túl jó eredményeket, mert a csoportmérkőzések alapján se Varagh, se Warbringer nem jutott a középdöntőbe. Varagh 3 nyert meccsel és 2 vesztettel holtversenyben állt a kijutáshoz közel, de mivel a kanadai ellen játszott meccset ő bukta el, harmadikként hozták ki.
Warbringer 4 vesztett, egy nyert meccsel búcsúzott.


A verseny aréna mellett rendeztek egy helyes kis kiállítást, mindenféle cég mindenféle termékével, a GeForce kártyáktól a Warcraft 3 figurákig. Elkeseredesemben ezt látogattam meg.

A délután nagy részét meg sikerült átaludnom, lévén a szervezetem még mindig magyar idő szerint akar elni... :D


Update 2

Sajna minden esélyünk elszállt a keddi napon, hiszen a vállogatott többi tagja sem jutott ki a csoportjából.
Cameleon a Starcraft mezőnyben jól kezdett, s sikerült is 3 győzelmet begyűjtenie (a portugál legjobbat, a francia második helyezettet és az olasz elsőt sikerült elvernie). A jó kezdés után sajnos erős visszaesés következtében 3 vereséget gűujtött be, amivel 5. lett a 7 fős csoportjában.


A CS csapat is nyert meccsel kezdett a Fülöp szigetek ellen, akiket sima 19-5-tel mostak le. Ez után sajnos az Indonéz és a maláj csapat is elverte őket, igen kevés esélyt hagyva a továbbjutásra... Az erős románokkal sikerült ez után kiharcolni egy igen izgalmas meccsen egy döntetlent. A tajvan elleni utolsó meccset pedig ismet elbukták. A csoportban 5.-kként végeztek, s nem jutottak be a legjobb 16 közé.

Ezek szerint a csapat átmegy túristába, s a következő napokat már csak a helyi nevezetességek és 20 emeletes elektronikai boltok megtekintésével tölti...


Esély még talán lehet némi bizonyításra a Nation vs Nation rangadókban, amit a CS-n kívül minden játékban megrendeznek, 2 on 2-ben. Varagh Szaszával indul UT2003-ban, Warbringer pedig Cameleonnal Starcraftban.

No, bye all!

Kapcsolódó linkek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)