Hirdetés

WCG 2008 - helyszíni tudósítás #3

|

Zajlik a World Cyber Games 2008 show ezerrel. A mai napon három kategóriában is bizonyíthatunk.

Hirdetés

A tegnapi félig-meddig sikeres nap után a mai napon három hazai versenyző is ringbe szállt. A helyszínről G-San tudósít, át is adom neki a szót. Izgulás indul 3..2..1...

"A pénteki játéknapon Magyarország három kategóriában képviselteti magát. Guitar Hero 3 fronton sajnos már esélytelen a továbbjutás, mivel Martin már több mint három meccset elveszített. A német elleni meccset a színpadon játszhatta, és bár az elején nyerésre állt, egy elhibázott pengetés mindent eldöntött, így nem sikerült nyernie. A Fifa08-ból Gabu még kijuthat a csoportjából, hiszen eddig egy nyert és két döntetlen meccse van. Gorky a Command&Conquer bajnokunk, az első két meccsét megnyerte, a harmadikat éppen játssza, remélhetőleg ő is továbbjut. A nap végére kiderül minden..."

Ennyi a tudósítás kérem, Gabunak és Gorkynak szurkoljunk, mint állat! Alant megtekinthetjük hősies versenyzőinket jól.

A csapat

 

csapat.jpg

 

  Gabu

gabu_totagabor.jpg


Gorky

gorky__zentaigyorgy.jpg


Martin

molnarmartin1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)