Hirdetés

WCG: már nem érdemes a PC-vel foglalkozni?

|

A legnépszerűbb e-Sport esemény elpártolhat a PC és konzol játékosoktól, a jövőben inkább a mobil platformok felé fordulva.

Hirdetés

Radikális újragondolás születhet a népszerű e-Sport rendezvény körül. A pletyka alapját egy elfogott email adja, amely a WCG vezetője,  Brad Lee levelezéséből került ki - a forrás ismeretlen.

A mobilos játékkultúra gyors elterjedésére, és az emiatti változás szükségességére igyekszik felhívni a figyelmet Lee, aki attól tart, hogy a megújulás hiánya okozhatja a népszerű rendezvény végét. A levél azt is kihangsúlyozza, hogy nem lesz több PC-s  bajnokság, ezzel szakítva a 2000-ben kezdődött hagyományokkal. Ez a levél főleg annak fényében meglepő, hogy az utóbbi években a profi játékosok száma rohamosan nőtt a MOBA játékok népszerűségének hála.

Mivel a levél forrása erősen kérdéses, ezért tessék pletykaként kezelni, de annak érdekes. Vajon mi lesz a pro gaming sorsa, ha már az olimpiájuk is elmobilosodik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)