Hirdetés

We Happy Few - szürreális túlélő sandbox a Contrast alkotóitól

|

Amikor azt mondjuk, hogy szürreális, nem viccelünk - a Compulsion Games már belopta magát a szívünkbe a Contrast című játékával, de a We Happy Few esetében most valami egészen elborulttal készülnek.

Hirdetés

Mindig boldogsággal tölt el minket, amikor valaki eredeti ötlettel rukkol elő, ezért különösen érdekes a kanadai stúdió, a Compulsion Games új koncepciója is. Előző játékukban is találtunk némi szokatlan újraértelmezést, miközben stílusában eredeti és megragadó maradt. 

A We Happy Few is valami újszerű lesz. Egy alternatív 60-as évekbeli retrofuturisztikus sziget-városban játszódik, ahol a berendezések és az öltözködés egyaránt rájátszik a szürreális rémálom-hangulatra. A játék hőseként azonban nagyon gyorsan el akarunk innen tűnni, a szigetet ugyanis valamilyen drog hatása alatt álló emberek lakják, akik könyörtelenül megölnek mindenkit, aki nem tartozik közéjük. 

 

A feladatunk, hogy elmeneküljünk valahogy, erre pedig több módszer is a rendelkezésünkre áll. Nyersanyagokat kell szereznünk, amikből fegyvert készíthetünk vagy csapdákat állíthatunk, és ha a helyzet úgy kívánja, lopakodnunk is kell. Végső esetben akár mi is fogyaszthatunk abból a drogból, amitől a lakosok így megkergültek, mert ettől egy ideig békén hagynak minket. Hátulütője, hogy utána számolnunk kell az elvonási tünetekkel is. A játék különlegessége, hogy a craftolás, a menekülés nem hiábavaló: a végén tényleg megszökhetünk.

A We Happy Few megjelenés egyelőre csak PC-n várható, megjelenési dátum még nincs, de mivel a fejlesztés még korai stádiumban van, 2015 vége előtt nem érdemes számolni vele. Nektek is tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)