Hirdetés

We Happy Few tesztek - nem mindenkinek jön be a drog

|

A sajtó képviselői szépen sorban adják le a közepesen boldog, de teljesen pozitív tapasztalataikat.

Hirdetés

A We Happy Few egy nagyon izgalmasnak ígérkező játék, amiben egy bedrogozott lakosság és annak őrei elől próbálunk elmenekülni. Az élmény egészen egyedi, ezt pedig a kritikusok is örömmel fogadták.

Hirdetés

A boldogsághoz egy út vezet a '60-as évek Angliáját mintázó szigeten, ez pedig nem más, mint egy Joy nevű cucc, amit a helyiek úgy tolnak magukba, mintha az életük múlna rajta (lehet, hogy múlik is?). A főszereplőnk megtagadja az uniformizáló csodaszer szedését, így mindenki az életét akarja. Mindezt procedurálisan generált pályán, ahol fegyvereket és eszközöket kell kraftolnunk a meneküléshez és az életben maradáshoz egy nem túl kellemes világban...

Az első vélemények szerint a játék alapja megáll a lábán, de azért nem teljesen problémamentes. Ennek megfelelően többen is csak közepes értékeléssel dobták meg a cuccot, függetlenül a valóban kiváló hangulatától.

- Game Skinny - 9
- Shacknews - 8
- Windows Central - 4.5/5
- GamesRadar - 4/5
- TechRaptor - 6.5
- TheSixthAxis - 6
- Gaming Trend - 65/100
- PC Invasion - 5
- Attack of the Fanboy - 3.5/5
- We Got This Covered - 3.5/5
- Hardcore Gamer - 3/5
- Game Revolution - 3/5
- Twinfinite - 3/5

Az Eurogamer és a Polygon is jó véleménnyel voltak a cuccról, bár előbbi hozzátette, hogy nem feltétlenül érdemli meg a játékos hosszútávú figyelmét. Természetesen mi is küzdünk éppen az életünkért, hamarosan beszámolunk majd nektek kalandjainkról.

A We Happy Few ma jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)