Hirdetés

We Happy Few - kiváló animációk keltik életre az ellenutópiát

|

A Compulsion Games rengeteg apró részlettel teszi még hihetőbb hellyé a We Happy Few világát, az ezt segítő animációk közül pedig egyre többet nézhetünk meg.

Hirdetés

Ugyan a korai hozzáférésű változatokban kipróbálható játékmechanizmusok nem mindenkit vettek le a lábáról, a Compulsion Games azt tervezi, hogy We Happy Few elsősorban a rendkívül hangulatos világával varázsolja el a játékosokat.

A stúdió YouTube-csatornáján folyamatosan feltűnő rövid fejlesztői videók pedig arról árulkodnak, hogy Wellington Wells utcái rengeteg hihető részlettel lesznek teli. Egyre több olyan animáció készül ugyanis, amitől a We Happy Few különböző szereplői egyre inkább emberinek tűnnek, ami mindenképp jó jel a 2017-es teljes megjelenést megelőzően. Legfelül a legfrissebb elkészült animációkat láthatjátok, lejjebb pedig kiválogattam néhány érdekesebb videót, amikből még többet találtok a fejlesztők csatornáján.

Mit gondoltok, mekkora sikerre számíthat a We Happy Few teljes kiadása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)