Hirdetés

We Happy Few - a Season Pass mellett ingyenes tartalmak is érkeznek

|

Kiderültek az első információk a különleges hangulatú játék jövőbeli tartalmairól.

Hirdetés

A Compulsion Games megosztotta az első információkat arról, hogy mire számíthatunk a We Happy Few-hoz érkező Season Pass tartalmával kapcsolatban, de ingyenes addíciókból sem lesz hiány.

Hirdetés

Az első nagyobb tartalmi frissítés a Sandbox játékmódot tartalmazza majd, méghozzá teljesen ingyenesen érkezik minden játékos számára. A végtelenített módban szabadon formálhatjuk majd a játék világát, így nagyobbá, esetleg kisebbé vagy veszélyesebbé is tehetjük azt, de a különböző nyersanyagok és ellenségek számát is testre szabhatjuk.

A We Happy Few Deluxe kiadása mellé csatolt Season Pass három különböző történetet mesél majd el, amik egyaránt Wellington Wells városában zajlanak. Rövid összefoglalók is érkeztek hozzájuk:

Roger & James in: They Came From Below: Precocious Roger és Impetuous James a kalandot és szerelmet keresik, mindeközben viszont egy bizarr technológiára és egy félelmetes új veszélyre bukkannak. Semmi sem az, mint aminek látszik. Vagy épp ellenkezőleg?

Lightbearer: Szívtipró, művész és egy teljes katasztrófa. Ő Nick Lightbearer, Wellington Wells ünnepelt rocksztára - de mitől futott be ennyire? Uncle Jack esti műsorában mindenre fény derül.

We All Fall Down: Ahogy minden viseltes, mosolygós álarc mögött megbújik valami, úgy a különböző társadalmaknak is megvannak a maguk titkaik. Ez viszont nem azt jelenti, hogy érdemes felásni a múlt mocskait.

A Season Pass-szel egyelőre csak azok rendelkezhetnek, akik a Deluxe Edition megvásárlásával kiváltották már azt, ám a jelenleg még Early Access státuszban lévő játék augusztus 10-ei megjelenésével önmagában is megvásárolhatóvá válik majd a szezonbérlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)