Hirdetés

We Happy Few - az egyik Trónok harca szereplő is szinkronizál benne

|

A Tónok harca sorozat egyik színésznője szólaltatja meg a We Happy Few egyik fontos szereplőjét.

Hirdetés

Lezajlott a legutóbbi Inside Xbox adás, amelyben az ígéretekhez híven nem csupán a Forza Horizon 4 került terítékre, hanem a We Happy Few is, amellyel kapcsolatban a játékot fejlesztő Compulsion Games alapítója, Guillaume Provost megosztott egy érdekes részletet. 

Hirdetés

Provost elárulta, hogy a Trónok harca sorozatból (Ramsay Bolton szadista csaja volt) és a Szövetségesek, valamint A mindenség elmélete filmekből is ismert Charlotte Hope szinkronizálja a We Happy Few három játszható karakterének egyikét, Sally Boyle-nak kölcsönzi a hangját. 

A stúdió feje egyúttal azt is elmondta, hogy több mint 300 ezer sornyi dialógust rögzítettek az angol színészekkel, szóval nem kevés szövegre számíthatunk a Contrast alkotóinak szürreális sandbox túlélőjátékában. A We Happy Few megjelenése augusztus 10-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)