Hirdetés

We Happy Few - a három főszereplőre fókuszál az új trailer

|

Öt percnél is hosszabb új előzetes hangol bennünket a játékra.

Hirdetés

Alig pár hét, és végre tényleg megérkezik a We Happy Few, ami végül Ausztráliában is megjelenhet majd. A játékért felelős Compulsion Games csapata most úgy érezte, egy új trailerrel még pont meg lehetne pörgetni a játék iránti érdeklődést. 

Hirdetés

A napokban kiadott előzetest is elég nehéz követni, de jobb is, ha hozzászokunk ehhez, elvégre maga a We Happy Few is valószínűleg ehhez hasonlóan kusza narratívát használ majd. A trailerben megvillantják nekünk a játék mindhárom főszereplőjét, akik felett mi magunk is átvehetjük majd az irányítást. Az első ilyen karakter Arthur Hastings lesz, aki keservesen próbál kijutni a Wellington Wells nevezetű városkából annak érdekében, hogy megtalálhassa eltűnt testvérét. Később Sally Boyle is a középpontba kerül. Ő egy olyan kémikus, akinek a város rendőrségével gyűlik meg a baja. Végezetül Ollie Starkey, egy skót ex katona várja, hogy őt irányítva is megmutassuk, mit tudunk ebben az elborult világban. Jöjjön az előzetes, ami pont elég ahhoz, hogy az eszünkbe vésse a megjelenési dátumot.

A We Happy Few egészen pontosan augusztus 10-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)