Hirdetés

We Happy Few - új képek az őrült városról

|

Pár napja mutatkozott be a We Happy Few, a Compulsion Games elborult túlélőjátéka, amit a videó után most néhány képen is megcsodálhatunk.

Hirdetés

Egyedi és érdekes projekt a We Happy Few, ami az egy kicsit BioShockos beütésű világával azonnal elvarázsolt minket. Bár most az is elég, ha egy túlélőjátékban nem zombik próbálnak kinyírni.

A bejelentés mellé csatolt rövidke videóból már átjött a hangulat, de mivel játék közben nem nagyon lesz lehetőségünk gyönyörködni a pálya elemeiben, most itt egy csokor kép, ami megmutat több helyszínt is, valamint láthatjuk a crafting szintén csinos felületét. Szerencsére nem csak futni, harcolni is fogunk, ami úgyszint alant látható.

És ez még csak pre-alpha. A We Happy Few megjelenés PC-re várható (de konzolokra is nagyon illene ám), megjelenési dátum még nincs.

Nektek hogy tetszenek a képek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)