Hirdetés

A Devolver új játékában egy marihuánaüzletet vezérelhetünk

|

A fura témaválasztás ellenére a bejelentés alapján egy meglehetősen jól kidolgozott és izgalmas kis tycoon játék lesz a Weedcraft Inc.

Hirdetés

A Devolver Digital segítségével a Vile Monarch fejleszti a Weedcraft Inc. nevű játékot, ami 2019-ben érkezik Steamre. A játék lényege az, hogy eredményesen termesszünk és árusítsunk füvet, és idővel megváltoztassuk a köz nem kimondottan pozitív véleményét a termékünk kapcsán.

Hirdetés

A játékban egy üzleti egyetemről kibukott srácot játszunk majd, akinek édesapja a közelmúltban hunyt el. A sztori elején kiderül, hogy a bátyánk, Clyde az apánknak termesztett marihuánát a pincében. Összefogunk a tesóval, és szerény alapokkal elkezdjük dédelgetni a bizniszt. Először csak annyi lesz a dolgunk, hogy életben tartsuk a füvet, és eladjuk azt, de a folyamat egyre bonyolultabbá válik, ahogy haladunk. Amint lesz egy kis pénzalapunk, befektethetjük azt új palántákba és új felszerelésekbe, mint a jobb világítótestek és légszűrők. Idővel még a növénytáp kémiáját is nekünk kell finomítanunk.

Később olyan izgalmasabb komplikációk jönnek be, mint a versenytársak, akik egyedi törzsekkel kereskednek. Ilyenkor majd eldönthetjük, hogy a piaci verseny nyújtotta eszközökkel múljuk-e felül őket, vagy szimplán odaküldünk-e valakit, hogy lenyúljon egy tövet. Az ilyen és ehhez hasonló döntéseink befolyásolják majd, hogy bajos vagy tisztes üzletemberek leszünk-e. Akárhogy döntünk, mindkét oldalnak meglesznek a maga előnyei, melyek választható perkek formájában jelennek meg.

Idővel aztán a rendőrség emberei is felbukkannak, és ha úgy ítélik, akkor le is foglalhatják a raktárunkat, de ha jól viselkedünk, akkor akár az ország vezető politikusaival is leülhetünk majd megtárgyalni a fű társadalomban elfoglalt szerepét.

Nagyon ígéretes cuccnak tűnik, amit valamikor jövőre játszhatunk is majd. Nektek mennyire tetszik az első infók alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)