Hirdetés

Weedcraft Inc - akarsz profi fűtermesztő lenni?

|

Inkább ne a való életben próbáld ki, de a virtuális világban áprilistól már lehetőséged lesz füvet termeszteni, birodalmat építeni. Gyújt, szív, len' tart, kipufog.

Hirdetés

A Devolver Digitaltól nem áll távol, hogy érzékeny témákat vagy fura sztorikat jelenítsen meg, ezért tökéletes kiadó egy olyan játékhoz is, amiben egy marihuánában utazó testvérpár vállalkozását kell igazgassuk.

Hirdetés

Nem kell a koncepció hallatán egyből egy GTA-szerű vérgőzös kalandot vizionálni kegyetlen leszámolásokkal és könyörtelen drogbárókkal. Ahogy arról mi is írtunk korábban, a Weedcraft Inc egy tycoon játék lesz, annak minden velejárójával, tehát inkább fogunk a palánták trágyájának összetevőivel kísérletezni, mint a kaliberekkel. Hogy pontosan milyen lesz a játékmenet, arról a most megjelent előzetes viszonylag átfogó képet ad.

A trailert az általunk irányított Johnny narrálja végig, aki testvérével vág bele a bizniszbe, hogy ne menjenek veszendőbe az apjuk halála után hátramaradt palánták. (A 30Y is ilyesmiről énekelt egyébként - a szerk.). Mivel a főhős üzleti sulis múlttal rendelkezik, gyorsan a lehetőséget látja meg a helyzetben, így a játékban legalább annyira kell foglalkozzunk majd az üzleti oldallal, mint magával a termesztéssel.

A játékot fejlesztő Vile Monarch azt igéri, hogy rengeteg lehetőség közül választhatjuk ki, milyen irányba akarjuk terelgetni az ültetvényünk sorsát: harcolhatunk az orvosi marihuána legalizálásáért, de persze mozoghatunk az alvilágban is, gondolhatunk a palántákra a beteg emberek gyógyítójaként, vagy egyszerűen egy lehetőségre, amin szemérmetlenül meggazdagodhatunk.

Az alkotók elmondása szerint a játék körbejárja a kérdés gazdasági, politikai és kulturális oldalát is, de nagy esély van rá, hogy a humort sem nélkülözi majd. Több mint valószínű, hogy nem véletlen a trailer 4 perc 20 másodperces hossza sem, csekkoljátok fentebb!

A Weedcraft Inc április 11-én érkezik majd Steamre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)