Hirdetés

Weird West címmel érkezik a Dishonored atyjának új RPG-je

|

Természetfeletti elemekkel is bőven találkozhatunk a vadnyugati környezetben, ahol a PC Gaming Show-n bemutatott Weird West kalandjai játszódnak majd.

Hirdetés

A Prey-t és a Dishonored-szériát is jegyző Arkane egyik alapítója, Raphael Colantonio immár egy új csapatot, a WolfEye Studiost erősíti, akikkel a 2020-as PC Gaming Shown egy új szerepjátékról rántotta le a leplet. Az első infók alapján pedig érdemes lesz odafigyelni a Weird Westre, főleg, ha a cowboyok és banditák mellett az akciót, a szörnyeket és a horrort is szereted.

Hirdetés

Colantonio korábbi játékainak rajongói biztosan örömmel hallják majd, hogy a szerepjáték küldetéseit általában többféleképpen teljesíthetjük majd, a kreatívabb megoldásokat pedig egy alapos szimuláció támogatja majd, aminek részét képezi a lopakodás és ennek kapcsán a hangok egészen valószerű kezelése is. A Weird West sztoriját rendkívül érdekes struktúrában élhetjük majd át, hiszen ha a fő küldetésszál egy részét teljesítettük, új központi karaktert választhatunk és a történet egy új részének láthatunk neki.

Az aktuális főszereplőnk mellé csapattársakat - köztük a korábbi karakterünket - is toborozhatunk, de a harc nemcsak a csapatos mechanikák miatt lesz érdekes, hanem azért is, mert alapvetően egy twin-stick shooter szabályait követi majd, a lövöldözés pedig karaktereink különleges képességeivel egészül ki. A Weird West abban is az immerzív szimulációkra hasonlít majd, hogy tetteink következményei is visszaköszönnek a játékban, legyen szó a csapattársaink esetleges végleges elvesztéséről, vagy arról, hogy a fő karakterünk elhullása esetén mi történik. Egy sikertelen akció után hiába töltünk vissza egy korábbi mentést, a világ valójában a halálunk pillanatát tükrözi majd, ami mindenképpen különbözik a más játékokban megszokott mechanikáktól. A Weird West megjelenésére csak jövőre számíthatunk, de a WolfEye még a következő hónapokban tervezi egy demó kiadását.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)