Hirdetés

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood - farkasokból nem lesz hiány

|

Hangulatos előzetest kapott az új Werewolf: The Apocalypse játék

Hirdetés

White Wolf 2015-ös felvásárlása óta látszik, hogy a Paradox Interactive nem csak ülni akar a World of Darkness jogokon, hanem aktívan dolgoznak is azon, hogy minél több játék jelenhessen meg a népszerű szerepjátékos univerzum kapcsán. Már 2017-ben hallani lehetett arról, hogy a Cyanide dolgozik egy Werewolf: The Apocalypse projekten, bár akkor volt szó, hogy a Focus Home Interactive fogja kiadni a játékot. Végül ez megváltozott, a Bigben Interactive gondozásában fog megjelenni a játék, ami nem is csoda, hiszen tavaly megvették a fejlesztőcsapatot. 

Hirdetés

Eddig kevés konkrétumot ismerhettünk meg a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood címmel érkező új játékkal kapcsolatban, sőt a most kiadott első előzetes sem bővelkedik konkrétumokban, de legalább a trailer hangulata miatt elégedettek lehetünk. Pont úgy fest ugyanis a videóban a vérfarkasok világa, ahogy azt a World of Darkness-rajongók megismerték és megszerették. 

A Werewolf: The Apocalypse - Earthblood a jelenlegi tervek szerint valamikor 2020 folyamán fog érkezni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. A pontos megjelenési dátum egyelőre még nem ismert. Ti várjátok a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)