Hirdetés

A játék, ami a Ghost Rider és a Red Dead Redemption szerelemgyereke lehetne

|

A West of Dead egy különleges, rajzfilmes hangulatú, izometrikus nézetű lövölde, ami egyszerre túlvilági és western képregényes beütéssel, Ron Perlman hangjával. Nem hangzik rosszul? Szerintünk sem.

Hirdetés

Az elmúlt években valamiért nem készült túl sok vadnyugati játék, pedig a Red Dead Redemption 2 tökéletesen bizonyítja, hogy van befogadó közönség a műfajra. Ezért is örülünk most annak, hogy bejelentésre került egy túlvilági elemekkel megfűszerezett, de alapvetően western környezetben játszódó cím, ami egészen különleges darabnak tűnik, de a zsáner minden elemét magában hordozza.

Hirdetés

A West of Dead főszereplője egy bizonyos William Mason, aki egyfajta ördögi fejvadászként rója majd Purgatory városát, és sötét útja során rengeteg furcsa szerzettel, például élőhalott banditákkal kell elbánnia. A twin-stick shooter műfajba sorolható játékban procedurálisan generált pályákon lövöldözhetünk, és ha túl forróvá válna egy-egy helyzet, akkor bármikor bevetődhetünk az elérhető fedezékek mögé. A főhőst egyébként Ron Perlman szólaltatja meg, akit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni.

Ha minden a tervek szerint megy, akkor valamikor 2020-ban fog megjelenni a játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A Microsoft konzolján már letölthető a nyílt béta, ami remek ízelítőt ad a Raw Fury új játékából, viszont ez csak november 25-ig elérhető.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)