Hirdetés

Újra játszhatóvá vált a Westwood Blade Runner játéka

|

Megérkezett a segítség az ősöreg klasszikus futtatásához.

Hirdetés

A '90-es évek egyik letűnt kincse volt az 1997-es Westwood kalandjáték, a Blade Runner, ami az eredeti film sztorijával párhuzamosan futott. A mókát a modern operációs rendszereken szinte lehetetlen futtatni, de a ScummVM csapata rápörgött a projektre.

Hirdetés

A srácok vasárnap tettek ki egy posztot a hivatalos weboldalukra, miszerint tesztelőket keresnek a Blade Runner támogatás tökéletesítéséhez. A ScummVM egyébként egy futtatási környezet, ami megkerüli a modern rendszereket és a saját kis szoftverén belül teszi játszhatóvá a régi kalandjátékokat (nyilván ehhez szükséges az adott játék beszerzése). A Blade Runnerrel is ez lenne a cél. A leírás szerint egyébként már tartalmilag rendben van a játék a ScummVM-en belül, azaz elvileg végigjátszható, de még tökéletesítésre szorul a megoldás.

Ha szeretnétek részt venni a ScummVM Blade Runner kész verzió jának tesztelésében, akkor látogassátok meg a projekt weboldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)