Hirdetés

WET - Akrobatikus shooter a Bethesda kezében

|

Megmenekült az Activision – Vivendi összepuszilkodása következtében kukába hajított akrobatikus shooter, a WET.

Hirdetés

A Bethesda Softworks hivatalos közleményben tudatta országgal-világgal, hogy WET projektnéven futó játékának fejlesztéseit az Artificial Mind and Movement (A2M) brigádnak adományozta, ezzel igazolva a korábban felmerült pletykákat. Őszi megjelenéssel számolhatunk a Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokat támogató WET esetében.

Játékmenetét legegyszerűbben a „légtornász” jelzővel foglalhatjuk össze, miután a Rubi Malone névre hallgató melles jószágunk (értsd nő) állandóan látványos akrobatikus mutatványokkal kergeti őrületbe bambán pislogó ellenfeleit. Természetesen egy fegyverhasználatra kiélezett és TPS műfajban konkurenciát állító produktumban nem Rubi Malone olimpiai felkészülését felügyeljük, sokkal inkább klienseink lelkivilágát ápolgatjuk. Ne köntörfalazzunk, Rubi Malone egy gumitesttel rendelkező kegyetlen bérgyilkos! A fejlesztők ígéretei szerint csavaros történetre, humoros egyben erőszakos játékmenetre, valamint régi filmeket felidéző képi világra számíthatunk WET című játékukban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)