Hirdetés

What Remains of Edith Finch - nézd meg az utolsó trailert és az első 17 percet

|

Megjelent a The Unfinished Swant is jegyző Giant Sparrow vadonatúj játéka, a What Remains of Edith Finch, amelybe most bővebben is belenézhetünk.

Hirdetés

A What Remains of Edith Finch képében egy Gone Home-hoz hasonló élményű kalandjátékot kapunk, melynek nem mindennapi történetében a címszereplővel kell kiderítenünk a Finch család házának szobáit végigjárva, hogyan távoztak Edith szerettei az élők sorából.

Ez izgalmas, érzelmekkel és rejtélyekkel teli utazásnak tűnik, amelynek milyenségéről magatok is megbizonyosodhattok, mielőtt beszereznétek, ugyanis a Giant Sparrow bemutatta az Annapurna Interactive kiadásában megjelent játék utolsó trailerét:

Ha még többet szeretnétek a játékmenetből látni, akkor kukkantsatok bele az amerikai IGN jóvoltából az első 17 percbe is (1080p-ben, 60 fps-sel), de csak ha nem féltek a spoilerektől:

A What Remains of Edith Finch már elérhető PC-re és PlayStation 4-re is. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)