Hirdetés

Wheelman az Ubisoftnál?

|

Úgy látszik, ma ilyen pletykás nap van. Legújabb információk szerint a Wheelmanre csapott le az Ubisfot.

Hirdetés

Azt már tudtuk, hogy a Mmidway gondban van, viszont arra számoltunk - és ők is - hogy majd a Wheelman kirántja őket a slamasztikából. A legutóbbi hír a játékról egy kis kését jelentett be, a demó mellé, most viszont olyan hírek keringenek, miszerint a Wheelman tovább csúszik, átvariálódik, és végül az Ubisoft gondozásában jelenik meg - egyszer csak. A játékot már leírták, aztán felkapták számtalanszor, a sima autós üldözésből, GTA szerű sandbox játék lett, de hogy most éppen hogyan is áll a fejlesztés, és ki lesz a kiadó, nem tudni. A ködös információk ellenére a Wheelman nagy érdeklődést keltett a játékosok között, hiszen rengeteg előrendelést vettek fel az áruházak, azonban most ez a lehetőség is megszűnt, hiszen az új koncepció nem biztos, hogy mindenkinek tetszik majd. Arról sem szól a fáma, hogy akik már megrendelték - és kicsengették a zsozsót - milyen választási lehetőséget kapnak. Várnak türelmesen, amíg csak lesz a játéból valami, vagy visszakapják a pénzüket. A kálvária viszont nem tesz jót egy játéknak sem, és reméljük a Wheelman is sikeres lesz ha egyszer - akárhogyan is - megjelenik majd. Hajrá Vin!

 

wheelman.jpeg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)