Hirdetés

Traileren a játék, amiben Sting egy farkast szinkronizál

|

A Where the Water Tastes like Wine egy meglehetősen szürreális indie kalandjáték lesz, arra pedig nem fog senki sem panaszkodni, hogy a karakterei fantáziátlanok lennének. Őket mutatja be a legújabb kedvcsináló.

Hirdetés

A 2015-ös The Game Awardson mutatkozott be a Gone Home fejlesztőjének új projektje, az izgalmas történeteket egyedi tálalásban, Kellan Jett csodálatos illusztrációival és western stílusban elmesélő Where the Water Tastes Like Wine. 

Hirdetés

A Dim Bulb Games játékában összesen 16 karakter kap helyet, amelyek saját sztoriszáláért külön írók felelnek. Ezeket a szereplőket mutatja be az alábbi trailer, de egyúttal azt is megerősíti, hogy melyik figurát ki szinkronizálja. A stábban ott van Melissa Hutchison (The Walking Dead - Clementine), Kimberly Brooks (Mass Effect - Ashley), Cissy Jones (Firewatch - Delilah), Dave Fennoy (The Walking Dead - Lee) és a világhírű angol zenész, Sting is. Nézzétek csak: 

A Where the Water Tastes Like Wine a tervek szerint valamikor 2018 elején jelenik meg PC-re és Macre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)