Hirdetés

Whoopi Goldberg azért mérges, mert a Diablo IV nem fut a Macjén

|

A legendás színésznő és a The View társvezetője megvette a játékot, és csak utána döbbent rá, hogy az nem kompatibilis a Mac rendszerekkel.

Hirdetés

A Blizzard majd minden játéka natívan futtatható az almás cég gépein, de a Diablo IV valamiért kivételt képez ez alól. A játékóriás úgy döntött, hogy csak Windows PC-k kapnak natív támogatást, ami sokakat lelombozott, beleértve a legendás színésznőt, Whoopi Goldberget is.

Goldberg híresen nagy rajongója a Diablo sorozatnak, és nagy örömmel markolta fel saját példányát a legutóbbi részből is. Sajnos azzal nem volt tisztában, hogy a játék nem fut MacOS alatt.

Hirdetés

Egy Instagram videóban intézett egy üzenetet a Blizzardhoz, és a következőt kérte:

"Itt Whoopi beszél. Tudjátok, hogy mennyire szeretem a Diablót. Azt szeretném kérni tőletek, hogy engedjétek meg nekünk, akiknek almás gépeik vannak, hogy élvezhessük a játékot. Hadd játszunk Apple gépeken. Fogjátok meg a Diablo IV-et, és oldjátok meg, hogy mi is jól érezhessük magunkat. Kérem a Diablo IV-et, mert fizettem érte, és izgatottan vártam. Ez tényleg feldühített."

Reméljük, hogy lesz valaki Goldberg közelében, aki elmagyarázza neki, hogy egy kompatibilitási rétegen keresztül a MacOS is tudja futtatni a játékot. A natív támogatottság nyilván sokat segítene, de a közösség mérései szerint így is teljesen vállalható teljesítményt lehet kihozni a kliensből.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)