Hirdetés

A Wii gyengébb mint a sima Xbox?

|

Múlthéten a Microsoft szórakzotatással és készülékekkel foglalkozó részlegének fejese Robbie Bach azt állította, a Wii-ben annyi kakaó sincs, mint az alap Xbox konzolban. A kijelentés után a Newsweek rögtön kutakodni kezdett hogy kiderítse, vajon van-e a dologban igazság.

Hirdetés

Nos, úgy tűnik Bach úrnak részben igaza volt, ugyanis a shaderek, vertexek és pixelek tesztelése után arra a következtetésre jutottak, hogy teljesítményben kb. egy szinten van a két konzol, ugyan minimális eltérés van a Wii javára. Egyébként csak az összehasonlítás végett, a régi Xbox a másfélszeresét, amég a Wii kb. az 1.6-szorosát vágja ki egy Gamecube teljesítményének. A vizsgálatot végző szakértők szerint egyébként azt azért figyelembe kell venni, hogy a Wii processzora jóval gyengébb versenytársaiéhoz képest, ám még így is ez a konzol vezeti az eladási listákat az egyedi játékrendszere miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)