Hirdetés

Wii Party U - nyomd a gombot anyáddal

|

Lehet szidni a Wii U kínálatát, képességeit, de azt nem lehet elvitatni, hogy a családi és baráti körös casual kikapcsolódás terén a Nintendo nagyon otthon van. Még mindig.

Hirdetés

Nemrég temettük a Wii-t, mivel leállt a gyártása, és akkor is bátorkodtam megjegyezni, hogy a "casual gamer" kifejezés igazából pont a Nintendo ténykedésének köszönhető.

Ahogy a Wii is kitermelte a saját gyerek- és családbarát party játékait, úgy utódja sem tér le a kitaposott ösvényről. Mától kapható a Wii Party U, amelyben 80 féle mini-játék található egy nagy virtuális társasjáték keretébe szorítva, tipikusan kortalan és társasági móka, amit csak megrögzött magányos gamereknek nem lehet ajánlani.

A 80 kihívás mellett egyébként háromféle multis mód áll rendelkezésünkre: a TV Party Mode egy táblás játék keretében versenyeztet, a House Party Mode-ban játék közben fényképek készülnek rólunk, majd ki kell találni, hogy milyen arckifejezést vágtunk éppen, a GamePad Party Mode keretében pedig ki is kapcsolhatjuk a tévét, mert az érintőképernyős kontrollerrel lesz dolgunk. Nehéz lesz unatkozni, na.

Ti kipróbálnátok családi vagy baráti körben?

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo Wii Nintendo Wii U
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)