Hirdetés

Wii rendszerekre is átterjedhet a fertőző Resident Evil 5

|

Meglepetésre számíthatnak a Wii tulajdonosok, elejtett hírfoszlányok alapján Resident Evil 5 átirat közeleg.

Hirdetés

Néhány hónapon belül újabb viaszcölöpöt döngölhetünk a Nintendo rendszerére átkalapált Resident Evil 4 születésnapi tortájába, májusban ünnepli második évfordulóját Wii verziója. Megjelenését követő esztendőkben a PlayStation 3 és Xbox 360 tulajdonosok természetesen reménykedtek újabb átiratokban, végül nem tette tiszteletét egyik említett konzolon sem. Napokra vagyunk az ötödik rész szélnek eresztésétől, a közkézre bocsájtott és rekordletöltést jegyző próbaverzió után végre testközelből megtapasztalhatjuk a producerek által szajkózott, a folytatás előnyére váló változtatásokat.

 

re5.jpg
 

 

Matt Dahlgren kijelentése alapján a Wii játékosok körében gyorsabban elterjedhet a vírus, mint arra előzetesen számítottak. A Capcom alkalmazásában ténykedő úriember elmondta, hamarosan örömkönnyek szöknek a Nintendo Wii rajongók szemébe. Resident Evil átiratokról és feldolgozásokról számtalan pletyka kering az interneten, többször szóba került a második epizód, de a Resident Evil: Code Veronica is. Egyelőre semmiféle hivatalos közlemény nem érkezett a Capcom háza tájáról esetleges Wii verziók híréről vagy készültéről. Míg kavarog a Wii portolás körül felvert porréteg, felhívnánk figyelmeteket a Resident Evil 5 nyereményjátékra, melyben belépőket nyerhettek a március tizedikén megrendezendő zártkörű sajtópremierre! Bővebb információkat korábbi írásunkban találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)