Hirdetés

Wii U - 50%-al gyorsabb, mint a PS3 és az Xbox 360?

|

Az E3-as, nem túl jól sikerült Wii U bemutató alapján az a kép alakult ki sokakban, hogy a Wii U körülbelül olyan erős, mint a PS3 vagy az Xbox360.

Hirdetés

Persze azon a bemutatón nemcsak ez volt félreérthető - a Nintendonak néhány marketingest is fel kéne vennie a mérnökei mellé...

Az industrygamersnek Arvind Bhatia piaci elemző nyilatkozott és a következőket mondta: "Több fejlesztő is jelezte számunkra, hogy a Wii U legalább 50 százalékkal gyorsabb feldolgozási sebességgel rendelkezik, mint a PS3 vagy az Xbox 360. Ezt azonban még nem erősítette meg a Nintendo."

Ez egy olyan eset, amikor egy piaci elemző nem elemez vagy spekulál, hanem fejlesztőkre hivatkozik, olyanokra, akik a konzollal dolgoznak.  

Természetesen egy ilyen kijelentés önmagában még semmit sem jelent, technikai adatok nékül meg főleg nem, azonban legalább reményre ad okot, hogy az E3-on látott, és a külső nézőben csalódást okozó Wii U játékok tényleg csak prototípusok voltak és a géptől sokkal több várható, mint amit ott láttunk. 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)