Hirdetés

Harc a WiiU.com megszerzéséért

|

A Nintendo nem meglepő módon szeretné megszerezni a WiiU.com domain címet, de úgy tűnik, nem kapja meg egyhamar.

Hirdetés

Mindig van valami kínos ügy a Wii U körül, íme legújabb. Mint minden nagyobb cég, a Nintendo is szerette volna mielőbb magáénak tudni az adott brandhez tartozó domain címet, de a WiiU.com megszerzésére tett kísérlet meghiúsult.

Említett webcím jelenleg egy reklámokkal tömött, kihasználatlan oldalt takar, a Nintendo viszont jobb célra szerette volna használni. Nem meglepő módon. Februárban be is nyújtották a hivatalos kérelmet, de elutasították azt. Az oldal továbbra is magánkézben marad, ami főleg annak tudatában lehet fájó, hogy egyébként a tulaj aukcióra bocsátotta volna a nevet, csak később meggondolta magát, amikor a jogi osztály bekeményített.

A legegyszerűbb persze az lenne, ha cég egy súlyosabb csekkel és egy könnyes bocsánatkéréssel megkínálná emberünket, de a nagy N ügyészeit keményebb fából faragták. Nem hajlandóak lemondani a domainről, ki is adták a hivatalos nyilatkozatukat: „A Nintendo már nem egyszer védte meg magát hasonló esetben, most folytatjuk a jogi lehetőségek felderítését.” Nem vagyok benne biztos, hogy a tulaj ettől most összeijedte magát, de meglátjuk. Ha új infó érkezik az üggyel kapcsolatban, természetesen azonnal frissítünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)