Hirdetés

Wii U - nem játszik le sem Blu-rayt, sem DVD-t.

|

Satoru Iwata maga igyekezett ezt bejelenteni, miután (többek között) erről sem beszéltek az E3-on.

Hirdetés

A kiszivárgott specifikációkban ugyanis ott szerepel a "magas sűrűségű optikai lemez támogatás", de ez nem a Blu-ray és DVD lemezek lejátszását jelenti - legalábbis Nintendoéknál.

Az indoklás pontosan ugyanaz, mint a Wii esetében. Satoru Iwata és a NIntendo szerint már nagyon sokan rendelkeznek DVD és Blu-Ray lejátszására alkalmas készülékekkel, így ennek a képességnek a használata értelmetlen lenne és csak megnövelné a készülék költségeit - "A DVD és Blu-ray lejátszás költségei főleg szabványok használatából és az azokra kifizetett pénzből állnának." - nyilatkozta Iwata. 

Személyes megjegyzés: Én ebből arra következtetek, hogy a hardver maga képes lesz rá, ahogy a Wii esetében is, csak az oprendszer nem támogatja majd...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)