Hirdetés

Wiki offline is a barátnőd lesz!

|

A Wikipédiának, az egyik legnagyobb online lexikonnak a készítői egy új ötlettel álltak elő. Egy több mint 2000 cikket tartalmazó cd-t akarnak kiadni, amit az internettel nem rendelkező egyének is nagyszerűen tudnak majd hasznosítani.

Hirdetés

A Wikipedia Version 0.5 CD olyan nagyobb témaköröket fog boncolgatni, mint földrajz, művészetek, tudomány, történelem és irodalom. Hogy mely cikkek kerülnek majd rá a korongra, azt egy program fogja kiválasztani aszerint, hogy egy cikk mennyire kapott magas értékelést a Wikipédiát olvasó közösségtől. A lemez várható ára 7 euró körül fog mozogni. Martin Walker professzor, aki szintén segít a cikkek kiválasztásában, elmondása szerint a Wikipédia legjobb oldalait fogják megkapni az offline olvasók, mindenféle hiba vagy elírás nélkül. Bővebben itt olvashattok a projectről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)