Hirdetés

Wikipedia: van, aki egyenlőbb?

|

A Wikipedia demokratikus, bárki szerkesztheti. Valószínűleg mindenkinek ez jut eszébe az online enciklopédia kapcsán. De ez valóban így van?

Hirdetés

A Wiki befolyása egyre nő, egy egyszerű Google-keresés is egyre gyakrabban adja ki első helyen a Wikipedia szócikkeit. A felhasználók gyakran itt néznek utána annak, amit a weben böngészve találtak. A Wikivel kapcsolatos események közüggyé váltak, így nem csoda, hogy a legutóbbi, botrányszagú történettől napok óta hangosak a szakmai oldalak. A SiliconValleytől a SlashDoton keresztül a TechCrunch-ig mindenhol megírták, és hozzászólók ezrei érezték úgy, hogy nekik is le kell tenniük a garast az ügyben: a Microsoft állítólag "felbérelt" valakit, hogy egy, a céggel kapcsolatos bejegyzést kijavítson a Wikipediában. Mi történt valójában?
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)