Hirdetés

Ismét életjelet adott magáról a Beyond Good & Evil atyjának újdonsága

|

A PlayStation 4-exkluzív játék hosszú ideje nem hallatott magáról, most frissült a honlap.

Hirdetés

Bár a legtöbben nyilvánvalóan azt várják, hogy végre a Beyond Good & Evil 2-t kaparinthassák kézhez (amely sajnos még a Ubisoft 2021 tavaszáig tartó tervei között sem szerepelt), azonban nem szabad megfeledkeznünk a széria atyjának másik projektjéről, a WiLD-ról sem. Márpedig jó eséllyel már csak kevesen emlékeznek a kőkorszaki akció-kalandra, hiszen a 2014-es bejelentést követően legutoljára a 2015-ös Paris Games Week óta nem hallatott magáról. 

Hirdetés

Meglepő módon most, évekkel később a WiLD hivatalos honlapjára felkerült négy darab vadonatúj koncepciós kép, amelyeken a játék festői szépségű környezetét és egyes karaktereit (valamint egy hatalmas medvét) vehetjük szemügyre:

Ennél több fejlemény azonban nem történt a projekt körül, noha az azt fejlesztő Wild Sheep stúdió valószínűleg él és virul, hiszen a LinkedIn szerint számos munkatárs továbbra is ott dolgozik, ráadásul februárban új álláshirdetéseket is közzétettek. Egyébként nem lenne meglepő, ha az eddig PS4-exkluzívként készített WiLD végül a PlayStation 5-ön kötne ki. Amint kiderül, szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)