Hirdetés

WiLD - igen, készül a Rayman alkotójának új játéka

|

Végre életjelet adott magáról a Rayman és a Beyond Good and Evil alkotójának új játéka, még ha csak egy Instagramos kép formájában is.

Hirdetés

Michael Ancel mindig is híres volt a rendkívül fantáziadús és izgalmas játékairól, hiszen olyan címeket köszönhetünk neki, mint a legendás Rayman-sorozat vagy a mára már kultikusnak készülő Beyond Good And Evil (aminek a folytatását már rettentően várjuk).

Nem csoda, hogy rendkívül kíváncsiak lettünk, amikor kiderült, hogy a mester egy új játékon dolgozik, viszont a rendkívül ambíciózus WiLD a 2015-ös Paris Games Week óta nem hallatott magáról, egészen mostanáig. Ancel az Instagram profilján osztott meg egy új képet a játékról, amihez alábbi megjegyzést fűzte:

"Rendkívüli érzés elveszni a saját játékodban. Annyiféle tájat és szituációt lehet felfedezni. A jövőben megpróbálok többet megmutatni a WiLD-ból és ígérem, hogy nem fogom lelőni a sztori meglepetéseit!"

A kép maga igazából nem túl jó minőségű, de azért még ezen is érezhető, hogy egy igen hangulatos játék készül a Wild Sheep Studios műhelyében. A WiLD egyébként kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni, de sajnos azt még nem tudni, hogy mikor, remélhetőleg az idei rendezvényeken már többet is megtudunk.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)