Hirdetés

Wild West Online - hamarosan kezdődik a vadnyugat alfatesztje

|

A Red Dead stílusú MMORPG előbb válik játszhatóvá, mint hittük volna: néhány héten belül mindenki kipróbálhatja.

Hirdetés

Aki szereti a vadnyugati tematikát az hamarosan kiélheti minden vágyát a Wild West Online alfatesztjében. A játék hamarosan tesztelhető lesz az előrendelők számára, alig 2 héten belül nyeregbe is pattanhat a nagyérdemű. Bagót köpni a sarokba ér most.

Jelenleg az alapcsomagot 40 dolláros (~10 000 Ft) áron lehet beszerezni, de ez a mostani leárazás után 60-ra (~15 000 Ft) fog ugrani. A Pioneer néven elérhető kiszerelés hozzáférést biztosít az alfa-, és bétateszthez, illetve a végleges változathoz is (furcsa is lett volna másként). A Collector's Edition jelenleg 60 dollárba kerül (~15 000 Ft), és ez korai hozzáférést biztosít a bétateszthez, a kész játékhoz, illetve játékbeli bónuszokat is garantál. A leárazás végével ez már 90 dollárba fog fájni a vadnyugatra éhes közönségnek (~22 000 Ft).

A fejlesztő 612 Games elmondása szerint a leárazás az alfa startig érvényes, de később lesznek még kisebb akciók az egyes játékcsomagokra. Most az alfatesztbe mindenki bevásárolhatja magát, ez pontosan szeptember 15-én indul. Akit nem érdekel az alfa, az a játék Townie verzióját is beszerezheti, ami ahhoz nem ad hozzáférést viszont a bétához és a teljes verzióhoz igen, mindössze 20 dollárért (~ 5000 Ft).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)