Hirdetés

Ömlik a pénz a játékra, amit összekevertek a Red Dead Redemption 2-vel

|

A Wild West Online iránt olyannyira megnőtt az érdeklődést, hogy a Kickstartert és a korai hozzáférésű megjelenést is kihagyhatják majd a fejlesztők.

Hirdetés

Nemrég a gamer világ nagy része felkapta a fejét egy, a vadnyugaton játszódó játék screenshotját látva, amiről sokan hittén, hogy a Red Dead Redemption 2. Nem sokkal később kiderült, hogy a PC-re érkező Wild West Online-ról van szó, ami úgy tűnt, hogy némi közösségi finanszírozással és az Early Access segítségével készülhet el. A játék mögött álló 612 Games viszont nemrég sokkal jobb helyzetbe került.

Hirdetés

A csapat elmondása szerint a játék bejelentését hatalmas figyelem és rengeteg pozitív visszajelzés övezte, így több ezer e-mailt kaptak és nagyjából kétszázezren rá is kattintottak a weboldalukra. Ennek köszönhetően a Wild West Online eredeti befektetői sokkal bizakodóbbak lettek a projekttel kapcsolatban és több pénzt adtak a vadnyugati MMO-ra. Így az idei megjelenéskor már rögtön a teljes változattal játszhatunk majd és az olyan, eredetileg stretch goalnak számító feature-ök is bekerülnek, mint a játszható női karakterek, a lokalizáció, vagy a mélyebb közösségi és szerepjátékos rendszerek, például a játékbeli kártyapartik lehetősége.

Ti kipróbáljátok majd a cowboyos MMO-t, vagy inkább a Rockstar játékára vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)