Hirdetés

Wild West Online - hamarosan itt a korai hozzáférésű változat

|

Hamarosan útjára indul a Wild West Online alfájának egy újabb változata, amin az eddigi visszajelzések alapján csiszoltak valamennyit a készítők.

Hirdetés

A Wild West Online-ra most valószínűleg sokkal kevesebben figyelnének oda, ha egy rövid ideig nem tévesztették volna össze sokan a Red Dead Redemption 2-vel, így a 612 Games igyekszik is, hogy kihasználja az ölébe pottyant lehetőséget. A csapat hamarosan útjára indítja a játék alfatesztjének egy újabb változatát, amiben a játék több részéből kaphatunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Az első, úgynevezett technikai alfa után két hónappal, november 15-én veszi kezdetét a korai hozzáférésű alfa, amiben a világ felfedezését, a nyersanyag-gyűjtögetést, a PvE küldetéseket és a PvP harcot is kipróbálhatjuk. Ez számszerűsítve azt jelenti, hogy a Wild West Online száz küldetését, két publikus eseményét és húsz fegyverét nézhetjük majd meg, ahogy a fejlődési rendszer, karakterünk tesztreszabása és az otthonunk fejlesztése is elvileg már most a játék része lesz. Annak ellenére, hogy még mindig csak egy alfateszt indul, a fejlesztők továbbra is azt ígérik, hogy még idén megjelenik a teljes változat, ami elég merész vállalásnak hangzik.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)