Hirdetés

Wild West Online - megjelent, de a játékosok nem boldogok

|

Néhány hónapnyi Early Access után hivatalosan is elkészült a Wild West Online, a végeredmény azonban egyáltalán nem olyan lett, mint amilyennek beharangozták.

Hirdetés

Ha nincs ekkora hype a Red Dead Redemption 2 körül, valószínűleg a Wild West Online nem indított volna túl erősen, a vadnyugati témára vágyók közül azonban egész sokan adtak egy esélyt az MMO-nak.

Hirdetés

A játék oldalán az olvasható, hogy a felfedezés és a PvE küldetések is rengeteg izgalmat kínálnak majd, utóbbi azonban kimerül abban, hogy elmegyünk egyik pontból a másikba, és közben legfeljebb akkor történik bármi, ha találkozunk más játékosokkal, hiszen se NPC-k, se a vadvilág nem fenyegeti az életünket. A karakterünket sem igazán tudjuk egyedivé tenni még, hiszen mindössze egy frizura, néhány arc és egy bőrszín-skála áll rendelkezésünkre. Nincs semmilyen felvezető, tutorial küldetés vagy bármi egyéb, ha legeneráltad a karaktert, azonnal benne vagy a sűrűjében. Mondjuk annyira azért nem sűrű, de értitek.

Ez így azért lássuk be, elég Early Access hatást kelt, miközben a játék elég erősen tolja a mikrotranzakciókat, például az account-fejlesztő csomagot. A fejlesztők most azt írták, hogy ők az első napok óta azt kommunikálták, hogy ez egy PvP orientált MMO lesz, amiben lesznek egyszerűbb PvE elemek. Úgy látszik, hogy nem mindenki kapta meg a memót, a játék Steames értékelései ugyanis durván negatívak.

Ti próbáltátok a Wild West Online-t? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)