Hirdetés

Wild West Online - új trailer árulta el a megjelenési dátumot

|

Mindenki kösse fel a kalapját, mert a western MMO alig egy hónap múlva elhagyja a korai hozzáférés címszót.

Hirdetés

A 612 Games bejelentette, hogy hamarosan mindenki lóhátra pattanhat és kiélvezheti a western élet romantikáját a Wild West Online-ban. Tudjátok, ezt szerették összekeverni a Red Dead Redemption folytatásával, de erre legalább nem kell annyit várni már. A pisztolyhősös MMO a jövő hónapban megjelenik, és addig még rengeteg új tartalmat is kap.

Hirdetés

Számos új PVE küldetéssel, bányászattal és farmgondozással, véletlenszerűen felbukkanó PVP eseményekkel és új tárgyakkal fog befutni a játék pontosan május 10-én.

A Wild West Online már most megvehető a Steam Early Access részlegén keresztül, és ha így tesztek, akkor még próbálgathatjátok a mókát a hivatalos start előtt, szóval nincs más hátra, csak lóhátra.

Azt hiszem a többiek most le akarnak lőni. Joggal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)