Hirdetés

Wildstar - fagyos vidékre kalauzol az új frissítés (videó)

|

Hóval és jéggel borította tájjal lesz gazdagabb a Wildstar MMO, ahol jó néhány új küldetés és ellenség várja a játékosokat.

Hirdetés

Nem is olyan rég, előző év szeptemberében vált ingyenessé a Wildstar, sok MMO-s társához hasonlóan a havidíjas rendszerről áttértek a free-to-play modellre. A legújabb, terjedelmes frissítés egy új területtel bővíti a játékot, az Arcterrában, eme világ még fel nem fedezett térségében folytatódik a Wildstar története.

A Destination Arcterra új ellenségekkel, felszerelésekkel és mindenféle megszerezhető jutalommal egészíti ki a játékot. Egy új dungeon is helyet kapott, amelynek érdekessége, hogy 24 óránként egy frakció tudja kioldani attól függően, hány kulcsot szereznek meg a térségben legyőzhető bossoktól.

Nektek hogy tetszik a mínuszokban gazdag új zóna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)