Hirdetés

WildStar - nagy frissítést kap a napokban

|

A WildStar egyre sikeresebb a fizetési modell átalakítása óta, és nemsokára a Steamen is elérhető lesz, egy hatalmas tartalmi frissítéssel együtt.

Hirdetés

A Carbine Studios nagy örömmel jelentette be, hogy a sci-fi MMO nemsokára a Steam piacterén keresztül is letölthető lesz. Ez a dolog nagy változás, tekintve, hogy a WildStar már egy ideje ingyenesen elérhető, de a Valve rendszerén keresztül legalább egyszerűbb lesz hozzáférni.

Ami érdekesebb az az, hogy a játék emellé kap egy szép nagy tartalmi kiegészítést is. A WildStar világához hamarosan Arcterra kontinense is csatlakozik, ami egy befagyott pusztaság, tele jéggel, hóval, és egyedi zsákmányokkal. Az új helyszínen lehetőségünk lesz egyre nagyobb ellenfelekkel szembenézni. Először csak ketten, aztán öten, majd 20-an is össze kell majd fognunk egy-egy szörnyeteg leveréséhez.

Rengeteg egyedi, a játékban még nem látott esemény, instance és raid v lesz, új frakciókkal, és annyi loottal, ami nagyjából 10 perc alatt feltelíti a táskáinkat. A frissítés az idei év első felében érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)