Hirdetés

WildStar - sok mindent tesz jobbá a következő frissítés

|

Felpörgetett endgame, a nehézségi szint beállításának lehetősége, és új dungeon is jön a WildStarba.

Hirdetés

Pár napja harangozta be a Carbine, hogy jelentős frissítést tervez MMO-jához. A februárban megjelenő Power of the Primal Matrix elsősorban a magas szintű játékosoknak szól, de nem csak nekik kínál valami újat.

A Primal Matrixnak köszönhetően az 50-es szintű játékosok továbbfejlődhetnek, új, kasztjukhoz kapcsolódó képességeket oldhatnak fel. A fejlődéshez Primal Essence-re lesz szükségük, melyet gyakorlatilag bármilyen tevékenységgel lehet gyűjteni, és mindig más tennivalóért jár az alapon felül extra.

Emellett az 50-esek átállíthatják az expeditionök és dungeonök nehézségét; minél nehezebb kihívást vállalunk el, annál nagyobb lesz a jutalom. A legalacsonyabb, Prime 0 szint a Veterant váltja, ettől csak fölfelé lehet menni. Eleinte csak a Ruins of Kel Vorethben és a Stormtalon's Lairben, a They Came from Fragment Zeróban és a The Gauntletben, illetve az új Coldblood Citadelben és Evil from the Etherben lesz elérhető. Az 50 alatti insták során a csapat legalacsonyabb szintű játékosához igazodik a nehézség, és a többi csapattag szintje is lecsúszik ideiglenesen.

Ha további részletek is érdekelnek titeket (például az, hogy milyen lesz az új dungeon és expedition), kattintsatok ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)