Hirdetés

WildStar - a Carbine véget vet az idegőrlő grindolásnak

|

A Carbine Studios egy új játékelem bevezetésével. igyekszik csökkenteni a grind mértékét a WildStarban. Hamarosan jön a frissítés.

Hirdetés

A Carbine Studios által dédelgetett WildStarban elég komoly mennyiséget kell grindolni, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, megpróbálják visszafogni ezt a nem mindenki által kedvelt játékmechanizmust. Bár a WildStarhoz nem túl gyakran érkeznek méretes frissítések, a nemsokára megjelenő Invasion: Nexus patch egyik fő attrakciója a Contracts-ek bevezetése lesz, ami a tervek szerint alaposan visszaveti majd a grind mértékét. 

A Contracts-ek lényege, hogy kellemes elder-game elfoglaltságot nyújtsanak a játékosoknak anélkül, hogy ismét belekergetnék őket a túlzottan önismétlődő tennivalókba. Naponta 5 új Contract válik elérhetővé, amiből hármat választhat ki magának a játékos, ráadásul lesznek külön PvE és PvP Contractek is. A feladatok között lesznek egyszerűbbek és nagyobb kihívást biztosító dolgok is, ezért a Carbine három eltérő nehézségi szintre fogja belőni őket. A jutalom lehet arany, gear, Glory vagy Prestige, de ha szerencsésnek érezzük magunkat, akkor válasszuk a Mystery Boxot, amiben akár egy mount is lapulhat.

A tesztszervereken már élesedett az Invasion:Nexus frissítés, de beletelik néhány hétbe, mire az összes újdonságot alaposan letesztelik, és a lehető legtökéletesebb formában adják át a nagyközönségnek a változtatásokat.

Ti játszotok a WildStarral?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)