Hirdetés

WildStar - mindenki kap egy maximális szintű karaktert

|

Rengeteg tartalommal érkezik majd a következő frissítés. Ezek nagy része már veterán kalandoroknak szól, de ha időben kapcsolsz, akkor kaphatsz egy magas szintű karaktert az újdonságok kipróbálásához.

Hirdetés

A WildStar Power of the Primal Matrix című frissítése hamarosan megjelenik, de az új tartalmak nagy része az 50 feletti karaktereknek szól. Szerencsére hamarosan minden játékos kaphat majd egy ilyen karaktert.

Ha bejelentkeztek a játékba március 8. és 12. között, akkor az új karakter készítése képernyőn kiválaszthatjátok majd az 50-es boost opciót, és bele is kezdhettek majd az end-game tartalmak darálásába.

Az így készült karakterek a szintnek megfelelő felszerelést is kapnak majd. Aki kicsit elveszettnek érzi magát a boostot követően, az ebben a leírásban talál egy kis segítséget az induláshoz.

Ha lecsúsztál az ajándék periódusról, akkor a későbbiekben a játék üzletében lesz lehetőséged boost tokenek vásárlására, de az már természetesen nem lesz ingyen. Használjátok ki az ingyenes lehetőséget, amíg lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)