Hirdetés

Wildstar - leállt az MMO, videón az utolsó pillanatok

|

Lekapcsolták a szervereket, de egy utolsó felvétellel még elbúcsúzhatunk a játéktól.

Hirdetés

A 2014-ben megjelent Wildstar sosem volt igazán sikeres, egyre kevesebbet termelt és kisebb volt a közössége, mígnem megszűnt a fejlesztőcsapat, a Carbine Studios is, így a játékot kiadó NCSoftnak nem maradt más választása, mint bezárni az MMO kapuit. A még meglévő játékosbázis tagjai különleges eseményekkel és kreditjeik átváltásával élvezhették ki a hátralévő időt, azonban november 28-án elérkezett a vég, elcsendesedtek a szerverek. 

Hirdetés

Aki esetleg szeretett volna részese lenni a Wildstar utolsó perceinek, de lemaradt róla vagy kíváncsi arra, hogyan búcsúztatták el a kalandorok, az most egy YouTube-felhasználó, Paul Buckley videójával átélheti: 

Egy másik videó pedig a Wildstar utolsó kongázását örökítette meg: 

Mindig szomorú, mikor egy MMO megszűnik, elvégre közösségek és virtuális barátságok válnak vele együtt semmivé, azonban kesergés helyett gondoljunk inkább azokra a pillanatokra, amik miatt szerettük az adott játékot. 

Ti játszottatok valaha is a Wildstarral?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)