Hirdetés

Will Ferrel utálja a rákot és kontrollerrel harcol ellene

|

Will Ferrel egy zseniális figura és ezt bizonyítandó most egy új kampányt indított el, amivel a rákos gyerekeknek szeretne összegyűjteni egy kis pénzt.

Hirdetés

Will Ferrel megvan? Valamilyen formában biztosan találkoztatok már vele, mert nemcsak minden idők egyik legjobb vígjátékszínésze ő, de ír is és humoristaként szinte mindenhol megjelenik.

A humora persze nem mindenkinek tetszik (én nagyon szeretem), de most nem is ez a lényeg. A színész összeállt a Twitch-csel és egy adománygyűjtés keretében igyekszik 375 000 dollárt összekalapozni rákos gyerekeket és családjaikat támogató alapítványok részére. A könnyebb megjegyezhetőségért Will Ferrel's SuperMegaBlastMax Games Challange-nek keresztelt esemény október 26-án lesz, viszont az IndieGoGo kampány hátralévő 32 napjában folyamatosan adakozhatunk.

Azok, akik 10 vagy annál több dollárt adományoznak bekerülnek egy versenybe, aminek a győztese egy páros jegyet nyerhet San Franciscóba, teljes ellátással, illetve ellátogathat a Twitch irodájába és beülhet Will Ferrel mellé a livestreambe is. Ez azért elég jól hangzik, nem? Befektetésnek sem rossz, ráadásul ne felejtsétek el, hogy az egész kampány egy nagyon nemes ügyet szolgál.

Az adományok a Cancer for College és DonateGames.org. alapítványainak mennek, amik közvetlenül segítik azokat a családokat, melyekben az egyik gyerek ezzel a betegséggel küzd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)