Hirdetés

Will Wright félig spórás marad

|

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Will Wright elhagyja az EA-t. A hír igaz, de nem teljesen...

Hirdetés

Egy friss interjúban Will Wright elárulta, hogy bár valóban kilép az EA kötelékéből, hogy saját cégével, a Stupid Fun Clubbal foglalkozzon és robotokat fabrikáljon, azonban tanácsadóként megmarad az EA Maxisnál. Minden hónapban egy bizonyos időmennyiséget dolgozni fog a Maxisnál a Spore-team tagjaként, a Spore jövőbeni részein és kiterjesztésein. 

A Spore konzolos változataival kapcsolatban elmondta, hogy "mindez csak a költséghatékonyságon múlik". Magyarán ha lesz rá pénz, akkor meg tudják csinálni - azonban a jelenlegi helyzetben minden lehetőség nyitott, még a kézikonzolos változatoké is - ezek szerint kimehetett Mr. Wright fejéből, hogy nemsokára megjelenik Wiire majd a Spore Hero! Mindenesetre örömteli, hogy a géniusz, aki létrehozta ezt a programot, nem hagyta ott gyermekét.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)