Hirdetés

Will Wright újra alkot

|

A SimCity, a Sims és a Spore atyja újabb nagyszabású projektbe kezdett, beszélni viszont nem hajlandó róla.

Hirdetés

Habár közel két évtizedes játékos pályafutásom során minden olyan játékot kipróbáltam, amihez Will Wright-nak - ha csak névleg is - köze volt, eddig csak egyetlen egy tudott elvarázsolni, mégpedig az 1993-as SimFarm, amely mindmáig állandó vendég a merevlemezemen.

sim-city-2000.jpg


Tőlem függetlenül milliók, sőt tízmilliók borulnak le nap mint nap a stílusteremtő dizájner nagysága előtt (nem mintha én nem ismerném el), s építgetik kedvenc városukat, pátyolgatják kedvenc családjukat, vagy hódítják meg a végtelen világűrt.

sims.jpg


Ők azok, akik türelmetlenül várják, hogy mihez kezd a Spore után Wright uraság. A kiegészítőkről, ill. az esetleges folytatásról majd az EA gondoskodik, nem kell őket félteni. Will feladata pedig valami újjal és eredetivel előrukkolni. A Sims világra szóló sikere óta - amitől a folytatás és a Spore sem marad el sokkal - bármiből is szeretne játékot csinálni, kiadója azonnal biztosítja a szükséges dollárkötegeket, embertömegeket és egyéb feltételeket. Nem ok nélkül, mint ezt jól tudjuk.

spore.jpg


Tehát új projekten dolgozik, és rendkívül lelkes, de még a joystiq.com-nak sem volt hajlandó elárulni, hogy konkrétan miről is van szó. Nem szeretné, ha mondjuk három év múlva jelenne csak meg a mű, az emberek azt ismételgessék, hogy olyan, de olyan régóta beszél már erről. Kifogásnak végeredményben ez is megteszi, mindenesetre várjuk az első, valóban használható információkat, kedves Will.
Szerintetek mit titkol?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)