Hirdetés

Willem Dafoe is csatlakozott a Beyond: Two Souls-hoz?

|

A pletykák szerint igazi őstehetséges csatlakozott a Beyond: Two Souls stábjához Ellen Page mellé.

Hirdetés

A Quantic Dream sorban következő, nagyszabású projektje nem csupán minőségben akarja felülmúlni nagy elődjét (Heavy Rain), de színészek tekintetében is megadja a módját.

A 2012-es E3 rendezvényen jelentették be a Beyond: Two Souls című matériát, a Quantum Dream csapata pedig azt ígérte lesütött szemmel, hogy hamarosan megtudjuk, milyen tehetséges és ismert színészek adják játékukhoz a hangjukat. Mivel Ellen Page hozza a főszereplő arcát és hangját, ezért leleplezése kötelező volt, de a többi lehetséges karakterről mit sem tudtunk - ezidáig. Most ugyanis egy ismeretlen szivárogtató azt pletykálta, hogy biztos forrásból tud Willem Dafoe csatlakozásáról a projekthez.

A zseniális és markáns arcú színész olyan filmekben szórakoztatott már minket utánozhatatlan játékával, mint A szakasz, a Végveszélyben, az Amerikai pszichó, a Pókember trilógia, vagy éppen a Volt egyszer egy Mexikó. Nem ez az első eset, hogy Dafoe játékhoz kölcsönzi a hangját, ugyanis kiruccanást tett már erre a területre a 2003-as James Bond 007: Everything or Nothing és a 2002-es Spider-Man címek esetében is. Arról nincsenek információink, hogy Dafoe kit alakíthatna és valóban benne lesz-e a Beyond: Two Souls-ban, de a magunk részéről reménykedünk a pletyka igazában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)