Hirdetés

Feltámad a Winamp

|

A 2000-es évek elejének legismertebb DJ-je és Sum41 lejátszó programja, a Winamp most mindenki számára elérhető letöltés és telepítés nélkül.

Hirdetés

A Winamp a 90-es évek végén, 2000-es évek elején volt az egyik legnépszerűbb .mp3 lejátszó. Sokunk ezt előbb telepítette fel, mint a vírusirtót, hogy aközben is dörömbölhessen a Blink182, miközben a védelmi rendszer kalibrálja magát.

Hirdetés

2013-ban szűnt meg a program hivatalos támogatása, és bár indoklás nem volt, nem nehéz kitalálni, hogy a Spotify és egyéb zenei stream szolgáltatók tették feleslegessé a létezését. Ettől függetlenül a program most újra mindenki számára elérhető lett egyetlen kattintással.

Jordan Eldredge úgy döntött, hogy a HTML5 és a JavaScript segítségével böngészőben elérhető programmá formálja a lejátszót, így mindenki újra használhatja azt. Nincs más dolgod, mint lekattintani ezt a linket, és behúzni az oldalra az mp3 fájljaidat.

Eldredge célja egyébként az volt, hogy az évek során összerakott Winamp skinjeit hasznosítsa egy új megoldásban. És mi mind hálásak vagyunk azért, hogy ezt a módszert választotta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)