Hirdetés

Windows 10 - a kalózok is megkapják ingyen

|

Azt eddig is tudtuk, hogy a jelenlegi Windows tulajdonosok ingyenesen frissíthetik majd az operációs rendszerüket, a Microsoft viszont most egy érdekes csavart vitt a dologba.

Hirdetés

A Microsoft igencsak felkavarta a port a Windows 10 körül. Nemcsak azt jelentették be, hogy az operációs rendszer nyáron érkezik, hanem azt is, hogy természetesen azonnal indul majd rajta a League of Legends, most pedig egy kifejezetten izgalmas koncepcióval álltak elő.

"Izgatottan várjuk a Windows 10 nyári megjelenését. Bárki, aki rendelkezik megfelelő eszközzel, frissítheti majd rendszerét Windows 10-re, még azok is, akik egyébként egy kalózmásolatot használnak. Úgy gondoljuk, hogy hosszútávon a felhasználók rájönnek majd, mennyi előnyei is van egy hivatalos forrásból származó Windowsnak, így egyszerűbbé tesszük az átállást." - mondta a Microsoft szóvivője egy interjúban.

A Windows 10-re tehát mindenki frissíthet, akár hivatalos, akár kalózmásolat van a gépén. A bejelentés nyilvánvalóan meglepte a vásárlókat, kíváncsian várjuk, mi sül majd ki a Microsoft unortodox stratégiájából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)